Vox proposa que els polítics de Sant Cugat acullin immigrants il·legals

El partit ho defensarà amb una moció al ple municipal d'octubre

Vox Sant Cugat defensarà una moció al ple municipal d'octubre que proposa la creació d'una borsa de voluntaris que acullin a casa seva els joves immigrants que, segons el partit, arriben a Espanya "de forma massiva i sense cap tipus de control". La proposta inclou que els polítics locals siguin els primers a oferir les seves llars de manera voluntària com a "exemple de solidaritat i cohesió social".

Segons Vox, aquesta mesura es justifica perquè els recursos destinats a la immigració estan creixent, independentment de la situació legal o dels antecedents penals dels nouvinguts. El partit critica que les polítiques actuals han generat un "efecte crida", augmentant la demanda d'habitatges i habitacions al país. A més, denuncien que cap altre partit accepta les seves polítiques migratòries, que preveuen una entrada regulada amb permisos de treball i responsabilitzant els països d'origen de mantenir el benestar dels seus ciutadans.

Vox també destaca que actualment hi ha unes 500 persones sense llar empadronades a la Casa Mònaco, la seu de Serveis Socials de Sant Cugat, i que la creació d'aquesta borsa de voluntaris permetria pal·liar aquesta situació. Tot i això, subratllen que l'exemple ha de començar pels polítics que defensen la integració d'aquests col·lectius.

CONSULTA AQUÍ LA MOCIÓ DE VOX

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem