Vox proposa que Sant Cugat es comprometi a millorar la qualitat de vida dels malalts d'ELA

El partit també presentarà una moció per declarar el municipi ciutat compromesa amb la protecció de l'hàbitat autòcton i l'erradicació d'espècies invasores

Vox presentarà dues mocions en el ple de juliol. Amb la primera, instarà l'Ajuntament a donar suport i comprometre's amb les iniciatives i entitats que el seu objectiu sigui millorar la qualitat de vida de les persones amb esclerosi lateral amiotròfica (ELA). El partit també instarà la Generalitat i la Diputació de Barcelona a incrementar les ajudes per als malalts d'ELA. Per altra banda, al govern de l'Estat i a les Corts Generals els demanaran que aprovin la Llei Orgànica per a l'atenció integral de les necessitats de les persones afectades per l'ELA. 

CONSULTA LA MOCIÓ DE VOX SOBRE L'ELA

La segona moció que presentarà Vox proposa declarar Sant Cugat com a ciutat compromesa en la protecció de tot l’hàbitat autòcton i amb la identificació i erradicació d’espècies invasores perjudicials. El partit argumenta que els ecosistemes locals "alberguen una gran varietat d'espècies" i que hi ha "algunes espècies invasores que poden ser portadores de malalties afectant la salut i que, sovint, són agressives amb les comunitats autòctones". En aquest sentit, Vox defensa que és responsabilitat de l'administració "preservar" l'entorn i "controlar les espècies invasores".

CONSULTA LA MOCIÓ DE VOX SOBRE LA PROTECCIÓ DE L'HÀBITAT AUTÒTCTON

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem