Sant Cugat recull 80 tones en el Gran Recapte

17 punts de Sant Cugat han recollit aliments per aquesta iniciativa que impulsa cada any el Banc dels aliments a Catalunya

Sant Cugat ha tornat a mostrar de nou la seva solidaritat i s'ha bolcat a col·laborar amb el Gran Recapte d'Aliments, aportant 80 tones d'aliments (80.000 quilos). La iniciativa s'ha portat a terme aquest últim cap de setmana de novembre a la ciutat. Un total de 17 supermercats repartits entre els Caprabo, Condis, Consum, TotAvui, Aroski, Lidl, Mercadona, Opnecor, Veritas i Dia han estat punts de recollida d'aliments gestionats per prop de 300 voluntaris santcugatencs, segons ha explicat el coordinador de l'activitat a la nostra ciutat, Jaume Ibars.

Els aliments al Banc dels Aliments s'està encarregant de classificar i distribuir entre les diferents entitats. A Sant Cugat, dues entitats seran beneficiàries de la recollida. D'una banda, Càritas rebrà 28 mil quilograms i el Centre Sant Medir tindrà 800 quilograms. Tot i això, s'espera recaptar 40.000 quilograms al nostre municipi.

Objectiu assolit
El Banc dels Aliments ha informat en un comunicat que a hores d'ara ja s'han assolit els 4.000.000 de quilos d’aliments a tot Catalunya, objectiu d'aquesta edició. L'organització del Gran Recapte fa aquesta estimació a partir de les dades recollides a  Girona, Tarragona, Lleida, les informacions dels delegats comarcals de Barcelona i sumant els aliments rebuts al magatzem de Barcelona i els que encara resten als establiments i les plataformes logístiques dels mercats i les cadenes de distribució. Més de 20 mil voluntaris han col·laborat enguany en aquesta iniciativa.

 
Comentaris

Destaquem