Els establiments que participen en la Ruta de Tapes, que torna a Sant Cugat del 17 al 27 d'octubre, reparteixen vals de mitja hora d'aparcament gratuït gràcies a un acord amb Empark. Cada un dels 36 locals que participen en l'edició d'enguany disposen de 20 vals. Els vals restants es guardaran per aquells establiments que en necessitin més.
La Ruta de Tapes
La ruta gastronòmica està impulsada pel Gremi d'Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Estrella Damm i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat i funciona de manera molt senzilla, per assaborir-la només has d'anar als locals que s'han sumat a la ruta i demanar la tapa i el quinto per quatre euros.
Àcid Bar
Taco Pollastre Satay: Taco de pollastre satay, típic del sud-est asiàtic, marinat amb cacauets torrats i llet de coco. De dimarts a diumenge, de 18 a 23 h. Dissabte i diumenge, de 13 a 16 h.
Bar Creu de Coll Favà
La Romana: Calamars a la romana amb salsa kimchi. De dilluns a diumenge, de 16 a 23 h.
Bar Hamburg
Tartar roll amb l'ensaladilla de l'Hamburg: Pa de brioix amb ensaladilla russa. De dimarts a diumenge, de 12 a 16 h i de 18 a 23:30 h.
Bar Rusiñol
Doña Croqueta: Croqueta de cua de bou i galtes de porc, amb maionesa de codony i encenalls de pernil ibèric. De dilluns a dissabte, de 16 a 23 h.
Bar Stop
La Russa: La nostra ensaladilla russa, amb patata, pastanaga, ou, tonyina i maionesa, amb una llesca de pa cruixent. De dilluns a diumenge, de 16 a 23 h.
Bocablo el Sant Cugat Hotel
Coca cruixent de pressa ibèrica i papada: Base de pizza cruixent amb carpaccio de pressa ibèrica i làmines de cansalada cuinades a baixa temperatura, amb miso, crema de mostassa i mascarpone. De dilluns a diumenge, de 12 a 23 h.
Bodega Tomàs Original
Tomàs dònut: Dònut farcit de carn de porc cuita a baixa temperatura i esmicolada, amb salsa tzatziki i barbacoa thai. De dilluns a divendres, de 13 a 15:30 h i de 14 a 23 h. Dissabte i diumenge, de 12 a 15:30 h i de 20 a 23 h.
Brau Restaurant
Rock & roll de steak tartar amb rovell d'ou trufat: Brioix farcit de steak tartar de vedella amb rovell d'ou i trufa al damunt. De dilluns a divendres, de 13 a 15:30 h i de 14 a 23 h i dissabte i diumenge, de 12 a 15:30 h i de 20 a 23 h.
Cafè Belgrado
Saam de pollastre: Cabdells amb pollastre cruixent, ou mollet, salsa cèsar i parmesà de 24 mesos de curació. De dilluns a diumenge, de 19 a 23 h.
Can Cortès
Minicaneló de botifarra del Perol amb melmelada de tomàquet: Minicaneló de botifarra del Perol, amb cobertura de beixamel gratinada i tocs de melmelada de tomàquet. De dimarts a diumenge, de 9:30 a 16 h
Casa Bar Àngel
Miniburger Àngel: Minihamburguesa de carn de porc esmicolada, fumada a baixa temperatura, amb ceba envinagrada casolana i xilis de Jalapa mexicans, acompanyat amb patates gruixudes.De dilluns a dissabte, de 18 a 23 h.
Casa Ñidro
Vieira Sando amb maionesa cítrica: Vieira cruixent empanada amb panko i cereals, amb maionesa de llima i coriandre, damunt un pa de motlle. De dimarts a dissabte, d'11 a 13 h i de 16 a 20 h. Diumenge, d'11 a 13 h.
Che Cugat
La tapa del Che: Patata confitada i rostida, amb carn de vedella macerada amb herbes, amb maionesa de chimichurri i salsa criolla. De dilluns a dissabte, de 17 a 21 h. Diumenge, d'11 a 13:30 h.
El Celler D'en Medir
Coca de botifarra: Pa de coca torrat, amb botifarra esparracada i cuinada a la brasa, amb tres formatges gratinats i mostassa a la mel. De dimarts a dissabte, de 19 a 21 h. Divendres, dissabte i diumenge, de 12 a 14 h.
El Dehesa
La de la iaia Antònia: Llesca de pa amb tomàquet confitat, fulla de cabdell amb anxoves de l'Escala, olivada i mascarpone. De dilluns a diumenge, 12 a 23 h.
El Xamfrà
Delícia Yukitapa: Empanadilla de mandioca farcida de carn, pebrot i ou. De dilluns a diumenge, de 10 a 14 h i de 18 a 23 h.
Erreka
RKroqueta: Croqueta cremosa de pernil RK, amb base de mantega i oli d'oliva suau, farina, pernil ibèric i llet fresca de vaca. De dilluns a diumenge, de 12 a 16 h i de 20 a 23 h.
Fermenteria Smakelig
Smørrebrød: Pa casolà de sègol i massa mare artesana, amb formatge de cabra cremós, salmó fumat casolà i ou fermentat en mel amb bitxo. De dimarts a dijous, de 13 a 21 h. Divendres i dissabte, de 13 a 22 h.
Frankfurt Hessen
Hessen Pork & Cheddar Slider: Minihamburguesa elaborada amb sucós pulled pork cuinat lentament, i amb formatge cheddar. De dilluns a diumenge, de 13 a 23:30 h.
La Bodegueta
Biquini trufat d'ibèric: Bikini de pernil ibèric amb salsa de trufes amb pa tramezzino i formatge fos. De dilluns a dissabte, de 18 a 20 h. Dissabte i diumenge, de 12 a 14 h.
La Brasa del Minigolf
El turbant del minigolf: Cistella de pasta de full farcida de carbassa, formatge de cabra i botifarró. De dimarts a diumenge, de 13 a 16 h.
La Queixalada
Miniburger de pulled pork: Panet rodó de carn de porc esmicolada, guacamole, ceba morada i coriandre. De dimecres a diumenge, de 18:30 a 21 h. Dissabte i diumenge, de 13 a 15 h.
La Tasca del Sol
Bao del Sol: Pa bao amb melós de galta de porc i espècies asiàtiques. De dimarts a diumenge, de 18 a 23 h.
La Taverna Catalana de Mercantic
Calamarset farcit: Calamarset farcit amb salsa de pebrots del piquillo. De dimarts a dissabte, de 13 a 16 h i de 20:30 a 23 h. Diumenge, de 13 a 16 h.
La Vermuteria
Miniburger: Carn de porc fumada a baixa temperatura i esmicolada, acompanyada amb ceba envinagrada casolana, xilis de Jalapa mexicans i patates gruixudes. De dimarts a divendres, de 19 a 23 h. Dissabte i diumenge, de 13 a 16:30 h.
La yaya Salomé
Causa limenya: Puré de patata, ají (no picant), mesclat amb suc de llimona, bitxo groc i sal, farcit amb pollastre esmicolat, alvocat i acompanyat amb maionesa i un tros d'ou. De dilluns a diumenge, de 9 a 21 h.
Maemuki
Uramaki encevichado: Uramaki d'alvocat, acompanyat amb un tàrtar de corbina a l'estil cebiche, i amb ceba morada envinagrada. De dimarts a diumenge, de 13 a 16 h i de 19:30 a 23 h
Masia Can Tomàs
Croissandvitx melós de galta estofada amb trompetes: Croissandvitx farcit de galta de vedella estofada amb vi negre i trompetes de la mort. De dilluns a dimecres, i diumenge, de 12 a 15:30 h. De dijous a dissabte, de 12 a 15:30 h i de 20 h a 23 h.
Mezzanotte
Foccacia amb pernil d'ànec: Foccacia amb picada de tomàquet, alfàbrega i oli, pernil d'ànec curat a casa, ruca i crema de formatge. De dimarts a dijous, de 13 a 15:30 h i de 20 a 23 h. Divendres i dissabte, de 13 a 15:30 h i de 19:30 a 23 h. Diumenge, de 13 a 15:30 h.
Pa las que sea
Patarron: Cistella crocant de plàtan mascle, amb guacamole natural, cansalada cruixent a daus, picada de pebrots, oli fumat i sèsam. De dilluns a diumenge, d'11 a 16 h i de 19 a 22:30 h
Pangea
Taco Pangea: Coca de blat de moro farcida amb carn esmicolada de porc i vedella, guacamole, ceba de Figueres confitada i salsa de la casa. De dimarts a dissabte, de 13 a 20 h
Restaurant Greta
Mini Rosti 2.0: Minirostit de moniato i patata, arrebossat amb llavors, crema de formatge d'anacards, col llombarda en escabetx, bolets lleugerament saltats i reducció de vi de Porto. De dimecres a dissabte, de 19 a 23 h. De dijous a diumenge, de 12:30 a 16:00 h.
Sankhu
Patacon: Base de cruixent de plàtan mascle fregit, amb guacamole i carn de costella de porc amb salsa barbacoa, pico de gallo i salsa huancaína suau. De dimarts a dissabte, de 13 a 15:30 h i de 20 a 23 h. Diumenge, de 13 a 15:30 h.
The Police 080
080 Burger: Hamburguesa mixta amb tomàquet, ruca, salsa cheddar, sèsam i patates palla. Divendres i dissabte, de 21 a 00 h
The Station
Pintxo Morú: Pintxo morú de porc amb fulla de cabdell, hummus, salsa kebab, fulla de menta i sèsam. De dilluns a diumenge, de 10 a 23 h
Versió Original
Biquini de gilda: Entrepà amb gilda d'anxova desestructurada, formatge havarti, mantega i mostassa en gra. Dilluns i dimarts, de 13 a 16 h. Dimecres i dijous, de 13 a 16 h i de 20 a 23:30 h. Divendres, de 13 a 23:30 h. Dissabte i diumenge, de 12 a 23:30 h.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.