Sant Cugat acull un any més el 'Sant Cugat va de tapes'. Del dijous 26 de setembre al diumenge 6 d'octubre, la ciutat acull la ruta gastronòmica en la qual participen 25 establiments de restauració, que oferiran una impressionant tapa acompanyada d'una Estrella Damm. Un itinerari que enguany arriba a la seva setena edició. La ruta funciona de manera molt senzilla, per assaborir-la només has d'anar als locals que s'han sumat a la iniciativa i per 2,5 € et serviran una canya o quinto Estrella Damm i una tapa elaborada al moment i especialment per aquesta ocasió.
Però quins són els llocs i les propostes d'aquest any que es podran degustar durant els 11 dies que dura la ruta? Doncs entre les propostes n'hi ha de carn, de peix, de verdures, elaborats amb pasta, o amb receptes de cuina catalana, mediterrània i internacional...
BAR HAMBURG
Mini pita de cochinita pibil amb ceba dolça i ruca. De dilluns a diumenge de 9 a 15.30 i de 17.30 a 23 h.
BAR RUSIÑOL
Maxi croqueta de bacallà amb allioli sobre pebrot del piquillo. De dilluns a dissabte d’11 a 23 h.
BODEGA TOMÀS
Fajita de pulled pork amb pebrotada i formatge emmental. De dilluns a diumenge de 12 a 16 i de 20 a 23.30 h.
CAFÈ BELGRADO
Rock n Roll de pastrami de salmó amb picada criolla i maionesa. De dilluns a dissabte de 18 a 23 h.
DR. LAGARTO
Bunyols de carbassó amb salsa de iogurt i mostassa. De dilluns a diumenge de 20.15 a 22.45 h.
EL CELLER D’EN MEDIR
Pa de coca de Folgueroles amb sobrassada i brie fos, i amb reducció de melmelada de figues, mel, un toc de ceba cruixent i ruca. De dimarts a diumenge de 20 a 23 h. Dissabte i diumenge de 12.30 a 15 h.
EL DEHESA
Panet amb filets de pit de pollastre macerats amb all i soja, amb pebrot i salsa tzatziki. De dilluns a diumenge de 12 a 23 h.
ERREKA
Poke Bowl d’arròs salvatge, quinoa, alvocat, salmó, mango, maionesa de soja i oli de sèsam. De dilluns a dissabte de 12 a 16 i de 19 a 23.30 h.
GRANJA MONTSERRAT
Ruló de bacallà amb verduretes i salsa beixamel. De dilluns a dissabte de 10 a 12 i de 17 a 21 h.
LA FLAMA DE LA BOLERA
Broqueta de secret ibèric amb pinya, patata a la brasa i salsa teriyaki. De dilluns a dijous de 12 a 20 h.Divendres i dissabte de 12 a 24 h. Diumenge de 12 a 17 h.
LES VOLTES
Sandvitx de cansalada, salsa hoisin i coleslaw. De dimarts a diumenge de 13 a 16 h. i, de dijous a dissabte de 20.30 a 23 h.
LET’S BURGUER
BBQ Ribs, costella a la barbacoa. De dilluns a dissabte de 12 a 16 i de 19 a 23.30 h.
MUT, LA CAFETA GASTRONÒMICA
Croqueta líquida de salmorejo amb pernil i ou dur. De dilluns a dissabte de 12 a 16 i de 18.30 a 23 h.
RESTAURANT BRAU
Artifici de fals tomàquet de brandada de bacallà amb sorra d’olivada. De dilluns a dimecres de 13 a 19 h. De dijous a dissabte de 13 a 22 h.
RESTAURANT LA BOLERA
Torradeta amb botifarra esparracada i escalivats. De dilluns a dissabte de 13 a 16 i de 20 a 23 h. Diumenge de 13 a 16 h. Diumenge nit tancat.
RESTAURANT RANCHO EL PASO
Caneló de bolets silvestres amb beixamel de ceps. De dimarts a diumenge de 13 a 16 h. i, divendres de 20.30 a 23 h.
SABÀTIC
Aleta de pollastre cuita a baixa temperatura amb salsa kimchee feta al nostre estil. De dimarts a dijous de 19 a 21 h. De divendres a diumenge de 13 a 14.30 i de 19.30 a 21.30 h.
SOMEWHERE CAFÉ
Ravioli de pedrer al txilindron amb parmentier trufada. De dilluns a diumenge de 10 a 23 h.
SPOON COFFEE & BREAKS
Xarrup de meló i menta amb cruixent de pernil. De dilluns a diumenge de 12 a 22 h.
STANFORD GOURMET BURGER
Hamburguesa de vedella ecològica, amb ruca, formatge cheddar, ceba saltejada amb bacó i salsa hoisin a la mostassa amb germinat de remolatxa. De dimarts a diumenge de 13 a 16 i de 20 a 22 h.
TAVERNA CATALANA
Trinxat de la Cerdanya amb cansalada ibèrica i ou de guatlla. De dimarts a diumenge d’11 a 16 h.De dijous a dissabte de 19.30 a 23 h.
TELEFÈRIC
Taco de cresta vermella: pollastre de corral marinat amb barreja asiàtica. De dilluns a dissabtede 12 a 16 i de 19.30 a 24 h.
TOST L’ART DE L’ENTREPÀ
Cua de llagostí embolicada amb carbassó arrebossat i acompanyada de salsa oriental. De dilluns a dissabte de 12.30 a 16 i de 19.30 a 22.30 h.
VDGUST
Vdegustació de 3 torrades: Brie, tomàquet semi sec i encenalls d’ibèric. Botifarra d’ou amb mostassa i parmesà. Sobrassada picant amb formatge de cabra. De dilluns a dissabte de 20.30 a 23.30 h.
VERSIÓ ORIGINAL
Mini fondue de quatre formatges amb ceba crispy i cibulet. De dilluns a dijous de 20 a 24 h. Divendres, dissabte i diumenge de 13 a 24 h.