Ingredients:
Per a la llet de tigre:
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 ceba morada
1 branca d'api pelada
½ l de fumet blanc de peix
Coriandre fresc
1 manat de cibulet
Per al cebiche:
500 g de corball
3 Llimes en suc
1 ceba morada
1 Alvocat
Sal
pebre blanc
Oli d'oliva verge extra
Tabasco, pasta de rocoto i Togarashi al gust
Elaboració:
Per fer la llet de tigre, tallarem en juliana els pebrots, la ceba morada i l'api pelat i ho deixarem marinar 24 hores amb el fumet de peix blanc. Passades les 24 hores colarem el líquid i reservem la llet de tigre.
Tallarem a daus el mig quilo de corball i el deixarem marinar amb el suc de la llima uns 5-7 minuts. Transcorregut aquest temps, colarem el peix i el submergim en la llet de tigre uns 5 minuts a la nevera.
A continuació tallem l'altra ceba morada i el coriandre fresc en juliana. Tallarem també a daus l'alvocat. En un bol afegirem el cebiche amb la llet de tigre i els trossos de l'alvocat, serà el moment d'afegir la sal i el pebre al gust. A sobre del cebiche afegirem la ceba i el coriandre. Si volem una versió més picant, podem afegir tabasco, pasta de rocoto i Togarashi.