Farina, aigua i sal, són els ingredients que necessites per fer uns xurros, i han de ser de primera qualitat perquè siguin boníssims. Tot i això, l'ingredient més important perquè siguin únics, és la passió per la feina. A la xurreria Sant Cugat, ho saben i els elaboren amb molt de mim, cosa que fa que estiguin tan bons.
Ara que fa comença el fred, uns bons xurros amb xocolata vénen molt de gust per entrar en calor. Perfectes per compartir moments en família o amb amics, per esmorzar o bé per berenar, quan tornes de festa, qualsevol moment és bo per menjar uns xurros acabats de fer.
Fa més de 30 anys que aquest negoci familiar va obrir les seves portes i des d'aquell moment ha anat passant de generació en generació. A més, es va convertir en una de les pioneres en elaborar productes de xurreria aptes per celíacs que, a més, estan acceptats per l'associació de Celíacs de Catalunya. Xurros de xocolata, farcits de crema, sense gluten, porres, patates fregides i molt més és el que podràs trobar a l'establiment del Jordi Miras.