Amb la voluntat d'innovar en els seus plats, l'establiment de menjar per emportar Teikit ha llançat una nova carta tardor-hivern amb una extensa varietat de propostes fusió. Així Teikit, que basa la seva proposta en una cuina de cultures amb base japonesa, inaugura aquesta carta en la qual destaquen novetats com el nou roll Copa Cabana elaborat amb crema de formatge, mandarina caramel·litzada, mel, nous i flor de sal i recobert amb salmó flamejat. Una altra de les novetats és el roll Alhambra fet amb carn de vedella, bolet shitake, maionesa i coronat amb pastanaga i porros caramel·litzats i salsa mozàrabe. A més, continuen els clàssics del Teikit com l'Habanera, el Buenos Aires i els tàrtars, entre d'altres.
A més i en aquesta ocasió el take away ha llançat la secció Teikit & Co en el qual es faran col·laboracions amb altres restaurants per incorporar idees atractives per als clients. En aquest sentit els primers a col·laborar serà el restaurant hindú de Barcelona, Tandoor i el mexicà per emportar, La Revolución de Sant Cugat. Una atractiva proposta gastronòmica per gaudir a casa o allà on vulguis.