Febrer i març és sinònim de calçotades a Catalunya. Acompanyar els calçots amb la salsa de romesco i la carn a la brasa és un dels millors plaers de l'hivern. A Sant Cugat pots gaudir d'una calçotada increïble al restaurant braseria La Bolera.
Com són els menús calçotada a 'La Bolera'?
En aquest establiment, ubicat a Baixada de l'Alba, 20 (Cantonada Rambla del Celler, 43), tens disponible dos menús calçotada espectaculars.
El primer menú ofereix 12 calçots per persona, pa torrat, una safata de xai i botifarra, patates fregides i mongetes amb cansalada. Inclou també vi de la casa, aigua o gasosa, postres de la casa i cafè. Els licors i el cava a part.
El segon menú proposa 6 calçots per persona, una safata de carxofes, una safata d’espàrrecs bladers a la brasa (amb salsa romesco), safata d’albergínies, pa torrat, safata de xai i botifarra, safata de mongetes amb cansalada i safata de patates fregides. Inclou també vi de la casa, aigua o gasosa, postres de la casa i cafè. Els licors i el cava a part.
Si vols gaudir d'una bona calçotada a Sant Cugat i de carn a la brasa de qualitat, has de venir amb la família, amics o companys de feina a La Bolera.
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.