L'Oficina jove és l'equipament més valorat per la ciutadania

Les polítiques de joventut de l'Ajuntament de Sant Cugat aposten per una relació més directe amb el jovent de la ciutat

Donar resposta a les necessitats dels joves de Sant Cugat ha estat, segons Raül Grangé, “una prioritat del mandat municipal”. Per Grangé, “passem i passarem de la ciutat dels infants a la ciutat dels joves”, i en aquest sentit, “pel que fa a polítiques de joventut, s'aposta per la participació i el funcionament transversal”.

Segons destaca Grangé, la redefinició de TorreBlanca, ubicant-hi l'Oh!ficina jove, és “un dels equipaments més ben valorat per la ciutadania en el darrer Observatori Sociològic. Un servei adreçat als joves que “resol conflictes i problemàtiques dels joves”.

Igualment, destaca que “en el darrer mandat, fonamentalment, s'ha buscat fomentar la participació dels joves, creant eines de participació com el Consell 13 a 16”. En aquest àmbit apunta que “aquest curs ja s'han fet cinc sessions amb 11 centres adherits”, i n'ha destacat la importància en tant que “els joves que en formen part els entenem com a líders d'opinió”.

Grangé també en destaca la remodelació del Pla Local de Joventut, fet a partir d'un procés participatiu. Tot plegat amb l'objectiu d'ampliar l'oferta de serveis adreçats als joves de la ciutat, “tenint en compte les diferents necessitats” assegura Grangé.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem