La primera cursa solidària "Mou-te pel Parkinson" desembarca a Sant Cugat

La cursa solidària té un doble objectiu: recollir fons i sensibilitzar

Sant Cugat correrà pels malalts del Parkinson en la cursa "Mou-te pel Parkinson". Dues curses, una de 5 km i una de 10 km; un esmorzar popular; una marxa d'entitats i un concert s'alternaran des de les 9.00 fins a les 12.00 hores d'aquest dissabte, 4 de juliol, al ZEM Zona Esportiva Municipal La Guinardera. La iniciativa, organitzada per Paidos i Pim, Pam, Pum i amb el suport de l'Ajuntament a benefici de l'Associació Catalana per al Parkinson, té com a objectiu principal recollir fons perquè l'entitat pugui tirar endavant els seus programes d'ajuda a persones amb aquesta malaltia i sensibilitzar la població sobre la duresa del Parkinson.


Esteve Sala, en representació de l'Associació Catalana per al Parkinson, ha demanat el suport del "poble de Sant Cugat, perquè el Parkinson és una malaltia complicada i complexa, ja que té conseqüències en l'àmbit físic i cognitiu". Sala ha remarcat la necessitat que els afectats tinguin un tractament multidisciplinari, pel que es necessiten recursos. A banda i durant la presentació de la cursa, feta el 3 de juny, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha assenyalat que "Sant Cugat és una ciutat solidària i ho ha demostrat en diverses ocasions".

Cinc tipus d'aportacions

A la cursa es podran comprar passos, metres i quilòmetres, entre d'altre. Durant la matinal, en la qual diverses entitats faran activitats a la pista de La Guinardera, hi haurà cinc maneres de col·laborar. Així, aquells qui vulguin fer aportacions ho podran fer a través de cinc vies: una campanya de micromecenatge, les inscripcions a la cursa, amb donatius, amb compres a la barra del bar i la compra de passos, a 5 euros; metres, a 10 euros i quilòmetres a 20 euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem