Les Cotorres seran les protagonistes del Quinto de Nadal

Se celebrarà del 25 al 28 de desembre al PAV2 de Sant Cugat organitzat per Cal Temerari

El tradicional Quinto de Nadal se celebrarà enguany del 25 al 28 de desembre. Com en les darreres edicions, se celebrarà al PAV2 de la rambla del Celler, i aquest any estarà organitzat per Cal Temerari, que agafen el relleu del Casal Popular La Guitza.

Encara no es coneix la programació sencera de l'edició 2015 del Quinto de Nadal, que es farà pública a principis de desembre, però des de l'organització, Julià Mestieri destaca que “hi haurà novetats en la línia d'ampliar els espais de participació, i fer l'espai del Quinto més accessible i més ampli a tota la població de Sant Cugat”.

Una de les novetats principals d'enguany són els Tallers de Cotorres. Uns tallers reservats per a dones amb l'objectiu de potenciar la presència femenina a dalt de la tarima del Quinto. “Hi ha una dinàmica fins ara que sempre era la mateixa gent, i ara ens proposem aconseguir que més gent i més diversa canti el Quinto”, remarca Mestieri.

És per això que es faran uns primers cursos per a dones, perquè “habitualment tots són homes el que canten, són molt poques les dones que canten, i de les que canten, cada vegada canten menys. Fem tres tallers primer de cotorres, perquè les dones que comencen tinguin més oportunitat i s'animen a cantar”, concreta.

Els tallers seran a Cal Temerari el dissabte 21 de novembre a les 18 hores, el dijous, dia 26, a les 19 hores, i el dissabte 28 a les 18 hores. Al desembre hi haurà més tallers, ja conjunts, de lloros i cotorres, com es feia en les passades edicions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem