La millor coca de Sant Joan 2024 surt d'una pastisseria santcugatenca

La pastisseria originària de Sabadell ha guanyat la categoria de crema i pinyons

La millor coca de Sant Joan per aquesta revetlla 2024 es pot demanar a Sant Cugat. Una pastisseria santcugatenca s'ha emportat el primer premi del concurs de la Millor Coca de Sant Joan, celebrat el divendres 31 de maig, a la fàbrica d'Estrella Damn. Ara que s'acosta Sant Joan, els santcugatencs podran demanar la coca guardonada a La Palma, la pastisseria de la rambla del celler 15.

La millor coca de crema i pinyons de Catalunya FOTO: Cedida

La millor coca de crema i pinyons de Catalunya FOTO: Cedida

A la sisena convocatòria del concurs, s'han inclòs 5 categories: tradicional, de crema i pinyons, de lladrons, de xocolata i creativa. La pastisseria de Sant Cugat ha guanyat en millor coca de crema i pinyons de Catalunya. Al concurs, organitzat per l'agència de comunicació gastronòmica Sr i Sra Cake amb el suport de la Federació de Gremis de Flequers, es van presentar 90 pastisseries de tot Catalunya i més de 250 coques.

La Palma va obrir la primera pastisseria a Sabadell fa més de 70 anys i ja és coneguda al municipi per la qualitat de les coques. En aquest moment va per la 3a generació de pastissers i compta amb tres establiments; a Sabadell, a Barberà i a Sant Cugat. De fet, el gerent i responsable de les pastisseries, Carles Boix, aclama que la repercussió del premi ja s'està notant: "Des que ens van guardonar amb el premi estem fent més coques a l'obrador i se'ns esgoten cada dia, ja ens estem preparant per al que serà un Sant Joan alegre". De fet, el 2018 La Palma ja va quedar finalista en un concurs de coques a Vic, però aquest any 2024, celebren el reconeixement directe.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem