La Pastisseria Hofmann, de Barcelona, és la guanyadora de la segona edició del Premi DPAS al Millor Bombó Artesà d'Espanya 2025. El concurs, que s'ha celebrat aquest divendres 31 de gener al Sant Cugat Hotel, ha estat organitzat per la revista Dulcypas i ha comptat amb més de 120 participants d'arreu de l'estat espanyol.

Bombó guanyador (Pastiseria Hofmann). FOTO: TOT Sant Cugat
El jurat del certamen ha estat format per la directora de l'Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, Saray Ruiz; el pastisser del Celler de Can Roca, Jordi Roca; el propietari de la xocolateria By LaPaca, Raúl Bernal; un dels mestres més prestigiosos de la bomboneria internacional; Andrey Dubovik; el professor de la Xocolata Academy de Barcelona, Enric Monzonis; i la consultora i propietària de la seva pròpia escola de pastisseria en línia i presencial, Ester Roelas.
A més a més, abans d'anunciar el guanyador d'aquesta edició, el pastisser Raúl Bernal, qui va guanyar la primera edició, ha explicat com aquest concurs "és un reconeixement del treball dur".

Bombó segon classificat (Pasteleria Tolosana). FOTO: TOT Sant Cugat
El segon premi se l'ha endut Pasteleria Tolosana, de Saragossa, i el tercer lloc l'ha aconseguit Exalta Chocolate, originària de Reus.

Bombó tercer classificat (Exalta Chocolate). FOTO: TOT Sant Cugat
Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.
Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.