Què fer amb els més petits aquest cap de setmana

Les propostes del TOT per gaudir de Sant Cugat amb els més petits de casa

El primer cap de setmana de desembre arriba tranquil a Sant Cugat. Tot i això els més petits podran gaudir de diverses activitats, algunes d'elles amb to nadalenc ja.

Activitats per a tots els gustos

Coneix la història dels capitells del claustre del Monestir. FOTO: C.Caballé

Els petits de casa coneixen tots els secrets que amaguen els capitells? Dissabte 5 de desembre, a partir de les 12:00 del migdia, el claustre del Monestir acollirà la visita teatralitzada, per part de Mira-sol Teatre, 'Deixeu parlar els capitells..., ells ho saben tot!'. La visita, recomanada per a nens i nenes a partir de 5 anys, té places limitades. 

A la mateixa hora, la biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori, acollirà l'activitat familiar 'Històries de falda' amb Eleonora Braier, educadora infantil. 

 

Un cap de setmana més Can Ninot ofereix una doble sessió de titelles. En aquest cas la història 'Un conte de Nadal' es representarà dissabte a les 18:00 i diumenge 6 a les 12:00 del migdia. Les entrades tenen un preu de 7 euros per persona. 

 

 

La novetat d'aquest cap de setmana a Sant Cugat però arriba amb la pista de gel. Des de divendres 4 de desembre ja es podrà fer servir. Per tant, durant tot el cap de setmana de 10:00 a 14:00 i de 16:00 a 20:00 podreu portar als més petits a patinar sobre gel. I, si us animeu, podeu patinar amb ells i passar una estona d'allò més divertida!

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem