Un dels plats més populars a moltes llars és el pollastre rostit. Aquest plat compleix sempre la mateixa rutina, anar a comprar-lo els diumenges i compartir-lo amb la família. Però moltes vegades ve de gust que ens el portin a casa o menjar-lo qualsevol dia de la setmana, possibilitat que ens brinda el xef Eduard Tomàs, de la Bodega Tomàs, capitaneja Coock Slow Food Chicken, un restaurant on el plat estrella és el pollastre.
Aquest estiu a Coock han preparat un munt de sorpreses que podrem gaudir els que ens quedem a la ciutat:
- Picnic beach bag - Es tracta d’un menú de 5 plats, 1 postre i 2 refrescs o cerveses pensades per a compartir i menjar amb els dits, per només 25 €. Te'l lliuraran a la seva bossa de tela Coock que després podràs aprofitar.
- Si aneu a dinar o a sopar i sou més de 6 persones, aprofiteu perquè a la primera ampolla de vi convida la casa.
- Demanant qualsevol entrant o un dels seus coocks, tindreu una canya ben fresqueta de regal si esteu al restaurant.
- Pels que preferiu gaudir a casa, demanar a Coock té premi i és que cada dia podreu tastar un plat diferent amb la vostra comanda. Dimarts, les increïbles croquetes, dimecres el famós caneló, dijous les aletes picants al Bourbon, divendres una escalivada feta a la brasa i dissabte les braves amb allioli de morter.
- I un mític que tenen des que van començar: el Coock day!, i és que si el vas a buscar, els dijous el pollastre sencer el pagaràs a 8,50 €.
Des de la seva web podràs realitzar la comanda d'una manera molt senzilla, amb pagament online, assegurant les mides d'higiene per garantir una màxima seguretat en tot moment. I si el que preferiu és gaudir de la terrassa o el restaurant, podeu fer la reserva a 933 981 758.