Sant Cugat a punt per l'arribada dels Reis d'Orient

Els Reis d'Orient arribaran dijous, 5 de gener, a les 17.00 h de la tarda

Sant Cugat ja està a punt per la nit més màgica de l'any. Els Reis d'Orient arribaran dijous, 5 de gener, a les 17.00 h de la tarda per poder fer la cavalcada.

Un any més, Ses Majestats han triat l'helicòpter per arribar a la ciutat. Així a les 17.00 h de la tarda arribaran al parc de l'Arborètum, on l'alcaldessa els esperarà per donar-los la benvinguda a la ciutat.

A partir d'aquí, començarà el recorregut pels principals carrers del poble. Serà cap a les 18.30 h, quan Ses Majestats faran l'adoració al Nen Jesús a la plaça d'Octavià. Després, reprendran el seu recorregut fins a arribar a les 20.00 h a la plaça de Barcelona, on els Reis d'Orient s'adreçaran als més petits i recolliran les cartes. 

El recorregut

Parc de l’Arboretum, avinguda del Pla del Vinyet, carrer de Francesc Moragas, plaça dels Quatre Cantons, avinguda de Rius i Taulet, avinguda de Catalunya, carrer d’Enric Granados, plaça de Sant Pere, carrer Major, carrer Plana de l’Hospital, Camí Vell de Sabadell, carrer de Salvador Espriu, passeig de Francesc Macià, carrer d’Orient, plaça d’en Coll, carrer de la Creu, carrer de la Torre, carrer de Santiago Rusiñol, plaça dels Quatre Cantons, carrer de Santa Maria, plaça del Dr. Galtés, carrer de Valldoreix, carrer de Sant Antoni, arribada a la plaça de Barcelona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem