Sant Jordi centra les propostes del cap de setmana a Sant Cugat

L'activitat segueix a la ciutat aquest cap de setmana d'abril

El cap de setmana a Sant Cugat es viu a ritme de Sant Jordi, i les activitats giren al voltant d'aquesta diada a la ciutat i als districtes.

Sant Jordi

Sant Jordi omplirà Sant Cugat d'activitats FOTO: Artur Ribera

Les roses i els llibres són els protagonistes del cap de setmana amb la celebració de Sant Jordi a Sant Cugat. Carrers i places s'omplen d'activitats amb propostes per a tota la família.

A més de les parades de roses i llibres, hi ha previstes diferents propostes culturals. La primera, divendres 22, a les 21 hores, al Teatre-Auditori, on l'Orquestra Simfònica Sant Cugat oferirà el tradicional Concert de Sant Jordi.

Ja dissabte, hi ha previstes activitats com l'A tota veu d'Òmnium, la ballada de sardanes, o la cantada de La Lira.

Als districtes, també es viurà Sant Jordi. A Les Planes hi haurà xocolatada i activitats des de les 11 hores, i a la Floresta l'activitat començarà a les 10 hores.

Les propostes culturals

La dansa ja es fa notar aquest cap de setmana  FOTO: Artur Ribera

Més enllà de Sant Jordi, la cultura està present en diferents àmbits aquest cap de setmana. Divendres, Anacrusa estarà en concert a les 23 hores al Casal Torreblanca. Dissabte es pot visitar el campanar del Monestir a les 10 hores.

Ja diumenge, el Casal de Mira-sol acull el muntatge infantil Zaquizamí a les 12 hores, i a les 11 hores es farà una jornada de classes obertes de les escoles de dansa al Teatre-Auditori. I també al Teatre-Auditori, a les 19 hores, es podrà gaudir de Neus Català, un cel de plom.

I La Rampa a la Colònia Montserrat acull el segon concert del cicle de música negra de Sant Cugat protagonitzat per Two Roads a partir de les 18.30 hores.

Més propostes

Arriba la 2a Cani-Cursa Solidària al Jardiland Sant Cugat FOTOS: Lali Puig

Divendres hi ha diferents xerrades a Sant Cugat, com la de les 22 hores a Cal Temerari sobre "El Moviment Antimilitarista a Catalunya".

Ja diumenge, s'organitza una Cani-Cursa solidària a les 10 hores a Jardiland al Parc de Can Mates, i a la Floresta se celebra la 2a Festa intercultural de l'escola La Floresta a partir de les 11 hores.

Aquest propostes, i moltes més, les trobareu a l'agenda d'activitats del TOT.

 
Comentaris

Destaquem