Carns a la brasa, a l’ast, al forn i plats cuinats. Encara que ha Sant Cugat existexen diverses rostidores, et presentem una selecció de les millors que hi ha a la ciutat per aquells dies que volem menjar diferent i elaborat o que ens fa mandra cuinar.
Fet a la Llenya: Recuperar els sabors d’abans
Pollastres a l’ast fets amb llenya d’alzina i altres carns fetes al forn, a més d’una selecció de plats tradicionals, fan de Fet a la Llenya una rostisseria que recupera els gustos d’abans. A més, ara podràs fer la comanda estalviant cues i fer el pagament des del mateix telèfon mòbil amb l’aplicació.
KiKiriQuim: Ingredients de primera
Divendres i dissabtes KiKiriQuim fa pollastres a l’ast amb poma rostida. També rosteixen rodons farcits i unes patates boníssimes. A KiKiriQuim sempre trobaràs una gran varietat de productes frescos de primera qualitat: aviram, conills, ous, ànec (magrets, confits, mi-cuits...) i cargols. Si no vols cuinar, pots optar per canelons de primera, pizzes, croquetes...
I per acompanyar els rostits...
Relacionats amb els dies de festa i sobretot amb els caps de setmana, els rostits s’han convertit un clàssic de la cuina catalana. Per acompanyar aquests plats i si volem un àpat lleuger podem apostar per una amanida, una crema de verdures o verdures saltejades o a la brasa, però si necessitem un extra de proteïna podem apostar per un ceviche de peix.
Si es vol un acompanyament més contundent podem apostar per les patates, ja sigui fregides, bullides o al caliu, que es poden amanir amb alguna salsa que ens agradi o també uns llegums, arròs o quinoa.