Tanca l'Espai Gastronòmic i Cultural Terra Dolça

Després de 10 anys, el seu propietari, Guim Pros, s'embarcarà en un nou projecte professional

L'Espai Gastronòmic i Cultural Terra Dolça tancarà les seves portes aquest dissabte 1 d'agost. El seu propietari, el restaurador Guim Pros, ha pres la decisió després que se li hagi presentat una molt bona oportunitat professional relacionada amb la cuina a la qual "no podia dir que no".



El Terra Dolça va obrir en un moment en què a Sant Cugat no hi havia gaires espais dedicats a la gastronomia i la cultura. "Penso que en aquests deu anys s'ha valorat gastronòmicament però sobretot hem obert una via, perquè d'espais com el Terra Dolça no hi havia a Sant Cugat. Hem sabut combinar bé la gastronomia amb els actes culturals i això la gent ho ha sabut valorar".



En la tornada de vacances s'organitzarà algun tipus d'activitat de comiat. Guim Pros no descarta que el local pugui ser traspassat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem