Crema de trompetes, turbot a la brasa, mandonguilles de gambes, timbal de garrí, tàrtar de tonyina... sense oblidar plats vegetarians i per a celíacs. Aquests són només algunes de les noves ofertes gastronòmiques que Masia Sant Cugat, un dels restaurants de referència de la ciutat, ha posat en marxa. I és que el restaurant santcugatenc ha modificat recentment la seva carta amb la introducció de nous plats amb un denominador comú ingredients de primera qualitat i de proximitat.
Elaborats pel xef Javier Villero, les receptes s'elaboren sota criteris que mesclen tradició i vanguardia. Amb més de 30 anys d'experiència, Villero es va formar en la reconeguda Escola de Restauracio i Hostelatge de Barcelona i va treballar durant sis anys al Racó de Can Fabes de Santi Santamaria, el restaurant amb 3 estrelles Michelin.
Villero també va estar a altres cuines de prestigi com el Louis XV d'Alain Ducasse, a Mònaco i també 3 estrelles Michelin i ha estat xef executive de cadenes hoteleres, empreses de càtering, restaurants i cap de cuina de l'Escola Superior d'Hostaleria de Barcelona.
Espais per a celebrar petits i grans esdeveniments
A més, al restaurant pots dissenyar qualsevol celebració que vulguis fer, sigui particular o empresarial, en els diversos espais que disposa La Masia. El lloc compta amb des de sales reduïdes fins a grans espais com un menjador envidriat de grans dimensions amb vista als jardins, entrada principal pròpia, aparcament privat, sortides directes a la zona exterior, equipat amb guarda-roba, banys i una estada privada.
En definitiva, un espai ideal per celebrar grans esdeveniments, condicionat perquè tot l'esdeveniment es desenvolupi en el mateix lloc.