contingut promocionat
 
PAstisseria Sabat

 

Tradició i qualitat a la Pastisseria Sàbat

Artesania, producte local i tradicional

Ja s'acosta la castanyada, nit per gaudir amb la família i on els protagonistes són els panellets i les castanyes. Des de la Pastisseria Sàbat ens ofereixen una gran varietat de gustos: de xocolata, de coco, de cafè, de cirera, d'avellana, de pinyons, i molts més que pots descobrir.

Torrons i neules per Nadal a Pastisseria Sàbat. FOTO: Cedida

Artesania, producte local i tradicional, la Pastisseria Sàbat ofereix això i més a tots els santcugatencs a les seves dues botigues de la ciutat. Una pastisseria fundada en època de panellets, des d'aquell novembre del 1951 no ha parat d'enfornar les seves creacions, des de neules, braços de gitano, croissants, fins a mones, coques de Sant Joan i panellets.

Des d'aleshores, la Pastisseria Sàbat ha sigut un referent en les festes i tradicions pastisseres de Sant Cugat. Podràs tastar les seves creacions a la pastisseria de Rambla Ribatallada o a la del Carrer Santiago Russiñol

Més informació
 
Comentaris

Destaquem