Bonaparte és un obrador artesà amb sis establiments arreu de Sant Cugat, Bellaterra i Barcelona. Descobreix la seva oferta i què els diferencia: un pa de qualitat pensat especialment en la salut de les persones.
Fermentació
El pa de Bonaparte fermenta fins a 23 hores, per aquest motiu és un pa molt més saludable i digestiu que la majoria. El fet que fermenti tanta estona ajuda a degradar la xarxa glutàmica i els nivells de glucosa, és a dir, serà un pa amb molt menys sucre i gluten.
S’ha de partir de la base que el que no fermenta fora, a l’obrador i al forn, ho fa dins del nostre estómac, i això pot provocar malalties com còlon irritable o irritació de les vellositats dels intestins.
A més, la fermentació llarga ajuda a tenir unes millors qualitats organolèptiques: una crosta més gruixuda amb més color i una molla amb molt més gust i olor.
Més de 120 referències
Actualment, Bonaparte té més de 120 referències en pa i dolç, entre les quals es pot trobar tota mena de pa en barra i xusco (d’espelta, integral, sarraí, xia, sègol...), brioixeria, xocolata i pastisseria.
Matèria primera
En l’elaboració de tots aquests productes només s’utilitzen matèries primeres d’alta qualitat, com la xocolata Valrhona i la mantega francesa.
La darrera incorporació al catàleg de productes és la línia sense gluten, on s’hi poden trobar magdalenes, pa de pessic, melindros, carquinyolis, pa de Viena, de motlle i de pagès, entre d’altres.
Establiments
Bonaparte va fundar-se l’any 2014 amb una primera botiga a Valldoreix (Rambla Mossèn Jacint Verdaguer, 21).
Actualment consta de 6 establiments a Valldoreix, Sant Cugat (Mercat Vell, Mercat de Torreblanca, Passeig de Francesc Macià, 57), Bellaterra (Plaça del Pi, 5) i la darrera obertura a Barcelona (Passatge de Senillosa, 8).