La xocolata, la vainilla i el dolç de llet són els gelats que més agraden als santcugatencs, segons els ciutadans enquestats pel TOT.
Joan Pros, propietari la gelateria que rep el seu mateix nom, ha dit al TOT que els gelats més venuts són el de xocolata negra i el 'gelat de l'àvia', una creació que conté vainilla, canyella, toffee i licor 43.
A la gelateria Prego, la seva encarregada, Encarna, assegura que els tres gelats amb indiscutible lideratge de venda són el de xocolata negra, vainilla i dolç de llet.
Alessandro, propietari de Touch Italia, diu que les vendes més accentuades són les dels gelats de xocolata, Oreo, iogurt i coco.
A la gelateria Maximum, la Mireia, encarregada del local, coincideix amb les gelateries anteriors que la xocolata i la vainilla són protagonistes en la demanda i també destaca el dolç de llet i la stracciatella.
Per últim, l'encarregat de la Jijonenca, Robert, ha confirmat que el mateix passa en el seu cas; la xocolata, la vainilla i la maduixa són els gustos més sol·licitats de la gelateria.
Els gustos dels santcugatencs
Després d’haver preguntat a 5 santcugatencs, sabem que les seves preferències a l’hora d’escollir el sabor del seu gelat són: en primer lloc la vainilla segons Meritxell Sala i Carme Corominas, seguida de la xocolata negra tal com afirma Ascensión Poveda, la llimona segons Anna Puigdolert i el festuc, el gust preferit d'Albert Tello.