Albert Artigas

Visc a Sant Cugat des de fa tretze anys, tot i que estic estretament vinculat a la ciutat d’ençà que vaig néixer. Per això em considero un santcugatenc dels de tota la vida. M’encanta la meva ciutat, la seva gent (si més no una bona part) i les entitats que li donen vida. Per això m’entristeix profundament que vulguin convertir-la en un dormitori elitista per a famílies adinerades.

M’agrada la ciència, i és per aquesta raó que estudio Farmàcia a la Universitat de Barcelona. Algun dia m’agradaria dedicar-me a la recerca. En el meu temps lliure toco el baix elèctric en una banda i quan em sobra alguna hora intento sortir a córrer tot sol. En un passat no massa llunyà vaig ser extrem dret del Handbol Sant Cugat. M’agrada molt el cinema, les sèries de televisió, descobrir nous grups de música i llegir. Però això últim té poc interès perquè és el que diu tothom a les descripcions personals.

Formo part de col·lectius de l’Esquerra Independentista des de l’any 2004. Primer de tot i fins l’any 2007, vaig ser militant de l’Alternativa ESTEL i del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC). Vaig ser membre de l’Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC) des de 2006 fins el 3 de juliol de 2012, en què l’AJSC va desaparèixer per donar lloc al nucli santcugatenc d’ARRAN. També sóc membre del Casal Popular “la Guitza”. Crec en un Sant Cugat on els i les joves hi tinguem cabuda, en uns Països Catalans lliures i una societat sense classes.

Segueix @alarru al Twitter