L'Esport al Carrer, punt de referència de la Festa Major esportiva

Els espais destinats als més petits, com l'àrea de psicomotricitat o el rocòdrom inflable, són els que tenen més èxit

El Parc de Can Vernet esdevé, un any més, el punt de referència de la Festa Major pel que fa a les activitats esportives. Des d'aquest dissabte 27 de juny fins al diumenge 29 de juny, l'OMET habilita aquest espai per a la pràctica de tot tipus d'esports, per a petits i grans. Els horaris dels pròxims dos dies són de 17.30 a 22 hores el diumenge i de 17 a 21 hores el dilluns.



Al recinte de l'Esport al Carrer s'hi pot practicar, entre d'altres, arts marcials, tennis de taula, curses d'orientació, futbol, futbol-tennis, esports de xarxa, bàdminton, BTT, bàsquet, jocs tradicionals. També hi ha una àrea de psicomotricitat pels més petits, un recinte per passejar en poni i un rocòdrom inflable.



L'Esport al Carrer també compta amb un escenari on diversos clubs de la ciutat, com ara el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, que ho ha fet aquest dissabte, hi fan exhibicions. L'espai del sorral està ocupat enguany pel I Torneig de Vòlei Platja que organitza el Club Voleibol Sant Cugat.

FOTO: Lali Puig

Seguiu la Festa Major amb el TOT

Des de divendres 26 fins dilluns 29 de juny el TOT estarà present a totes les activitats de la Festa Major per oferir-vos cada detall del què passa a la ciutat durant els 4 dies.

Per això mateix, podeu seguir tota l'actualitat a través de les xarxes socials, el Twitter i el Facebook, així com tots els vídeos, fotografies i notícies del que donarà de si la Festa Major d'enguany, a través de la secció del TOT Festa Major.

A més, per segon any consecutiu, 4 santcugatencs ens mostraran la Festa Major a través de les seves fotografies que aniran penjant a la xarxa social d'Instagram.

La iniciativa 'La meva Festa Major', està organitzada pel perfil del TOT, @totsantcugat i el perfil @igerssantcugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem