Marcelo Rodríguez és el xef de la Cuina de San Telmo i l'impulsor del restaurant des del febrer del 2005. Gairebé 20 anys de trajectòria, després de superar les dificultats provocades per la pandèmia de la COVID-19, han consolidat una clientela fidel que atrau també cada setmana a nous comensals.
La seva carta és diversa amb una àmplia varietat d'entrants (gambes, musclos, cloïsses, calamars, etc.), amanides (de rap amb llagostins, de llamàntol, etc.), carns (llomello de vedella, entrecot extra, milanesa, etc.), arrossos (paella amb llamàntol, arròs negre o paella Montañesa, entre altres) i peixos i mariscos (llagosta de Galícia a la planxa, llagostins a la planxa, mariscada San Telmo, roldana de peix a la planxa, etc.).
A més, el restaurant ofereix una de les millors paelles a domicili de Sant Cugat. La serveixen a qualsevol hora i qualsevol dia.
Demana cita per reservar al telèfon o correu electrònic o demana la teva paella a casa.
Especialitats: Marisqueria gallega, arrossos i marisc fresc procedent de les ries.
A destacar: Paella a domicili a qualsevol hora a convenir
Correu electronic: lacuinadesantelmo@hotmail.com