Les professions sanitàries

El 94,4% dels metges especialistes està treballant, és una de les professions amb més sortides laborals

Un estudi fet per una empresa d’investigació en col·laboració amb el Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat posa de manifest que les professions sanitàries són algunes de les que tenen major sortida laboral, de fet, el 94,4% dels metges especialistes està treballant.

L’Estudi sobre l’evolució professional dels especialistes egressats de la Formació Sanitària Especialitzada 2006-2010 dóna a conèixer l’evolució professional dels titulats en formació sanitària especialitzada durant els darrers 5 anys. Per això, ha analitzat el temps que ha passat des de l’obtenció de la titulació fins a aconseguir la primera feina, el nivell d’estabilitat en una feina, la situació laboral concreta i la mobilitat geogràfica d’especialistes de la branca sanitària.

Segons aquest document, les especialitats mèdiques que compten amb un 0% de taxa d’atur són:
Anestesiologia i Reanimació, Angiologia i Cirurgia Vascular, Cardiologia, Cirurgia Cardiovascular, Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Cirurgia Pediàtrica, Cirurgia Plàstica Estètica i Reparadora, Cirurgia Toràcica, Dermatologia Mèdico-Quirúrgica, Medicina Nuclear, Neurocirurgia, Oncologia Mèdica, Pediatria i Urologia.

 
Comentaris

Destaquem