Recepta per una bona Festa Major. Comensals: més de 80.000 persones. Ingredients bàsics: cal preparar una bona dosi d’alegria i emoció, que s’ha de posar al forn uns quants dies abans que comenci la gresca. Un dels aliments imprescindibles són les activitats pels nens; a l’aire lliure i en espais tancats, per exemple a la seu d’alguna entitat per aprofitar l’avinentesa i donar-la a conèixer. També és vital preparar la salsa pels grans. Uns quants quilos d’activitats com el tast de vins o el curs de gin-tònics, posaran el toc especial al nostre plat. No podem oblidar les espècies, en forma de tradicions, com el Paga-li Joan, i d’intervenció dels comerços, com la Botiga al carrer. Una Festa Major per llepar-se’n els dits ha de tenir concerts de tota mena: algun dels grups del moment, com a gran reclam, i formacions de casa o rodalia. I sobretot, sobretot, sobretot, un espai pels joves. Al centre. Ho amaneixes amb un bon raig d’organització i un polsim de seguretat i ja està a punt per servir a taula.