Cuines

La Sexta ha estrenat amb molt èxit la versió espanyola del programa americà “Pesadilla en la cocina”, on un xef va per restaurants enfonsats amb l’objectiu de reflotar-los.

Alberto Chicote és el cuiner escollit per passejar-se pels pitjors restaurants espanyols per “fotre bronques”, deixar en evidència les deficiències dels locals i espavilar als sempre bruts i ganduls propietaris.

Amb “Pesadilla en la cocina” descobrim què ens podem trobar en una cuina (rates al rentaplats, escarabats entre el menjar, oli per fregir fet servir cinc-centes vegades, menjar que cau a terra i es reaprofita, humitats, neveres podrides…). És una mica fastigós i millor no pensar-hi quan vas a un restaurant, però la gràcia és veure les reaccions de Chicote.

El pobre cuiner al·lucina amb el que es troba i les seves frases lapidàries marquen època: “Esto lo has cocinado con uranio, no al vapor”, “Me he encontrado comida de la Segunda Guerra Mundial” o “¡Madre del amor hermoso! ¡De este material se hacen las cajas negras de los aviones!”.

Veure com els propietaris justifiquen la seva brutícia i falta de qualitat del menjar no té preu i encara és més divertit veure com Chicote, que fa un paper extraordinari i va camí d’estrella mediàtica, s’ho pren tan seriosament. No us ho perdeu!

Segueix @bernatbella a twitter

 
Comentaris

Destaquem