Els ascensos dels equips sèniors

Molts equips poden pujar de categoria aquesta temporada

Per l’esport de la nostra ciutat, aquesta temporada podria ser també històrica. Els principals equips de Sant Cugat encaren la fase final de la competició amb moltes opcions d’accedir a llocs d’ascens per a la propera temporada. Mes enllà dels èxits dels equips de base, que any rere any van assolint millors nivells esportius, aquest any molts equips sèniors de Clubs de Sant Cugat poden aconseguir ascensos històrics. Les pròximes setmanes, i si continuen donant-se els resultats que actualment s’estan obtenint, de ben segur es confirmarà que aquesta serà una temporada exitosa.

En primer lloc ha estat el Rugby Sant Cugat els que, desprès de dues victòries en els dos partits d’eliminatòria disputats contra el Belenos asturià, han aconseguit el passi a la Divisió d’Honor B, i l’equip de hoquei herba del Junior ha estat el següent en assolir l’èxit desprès de la derrota del Valencia CH, equip que podia fer-li perillar l’ascens.

L’Handbol Sant Cugat pot retornar aquest mateix cap de setmana a la Lliga Catalana, per assolir-ho li cal nomes un empat contra el seu rival, la Salle Bonanova, i el Pati Hoquei Club Sant Cugat desprès de la victòria de la passada setmana, se situa només a 2 punts del lideratge.

En futbol, al Sant Cugat Esport FC li queden les últimes etapes per assolir definitivament el 2n lloc de la classificació, fet que li permetria disputar la promoció que, en cas de guanyar-la, retornaria a la categoria de 1a Catalana. Però no només son aquests els Clubs que poden pujar de categoria, equips del Futbol Sala Sant Cugat, de la Unió Esportiva Sant Cugat i del Club Voleibol Sant Cugat, entre d’altres, podrien també fer-ho. Felicitats als Clubs que ja han assolit l’èxit i molta sort a la resta dels Clubs. Sens dubte, aquesta pot ser la gran temporada de l’esport sènior de la nostra ciutat. Som hi Sant Cugat !!!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem