No tot s'hi val

'Estem tornant a l'època en què els primers exploradors en les seves incursions van sembrar de malalties territoris paradisíacs amb conseqüències terribles pels seus habitants'

El món s'ha fet petit, el nostre planeta Terra resta desprotegit davant dels desplaçaments de qualsevol persona amb fins diversos, i no estic parlant de gent que busca una oportunitat perquè la major part dels països que coneixem s'han format amb persones vingudes d'altres indrets.

Estem tornant a l'època en què els primers exploradors en les seves incursions van sembrar malalties territoris paradisíacs amb conseqüències terribles pels seus habitants, però han passat els anys i ens adonem que la cosa ha canviat i aquests moviments massius d'individus en la seva ànsia per explorar cultures exòtiques i vides animals en llocs de difícil accés, ens acaben tornant la pilota, perquè la curiositat no sol sortir gratuïta i de moment ja hem aconseguit que ens afectin algunes malalties d'origen desconegut.

Veiem reportatges filmats en jungles amagades de terres llunyanes on la vida dels éssers que hi habiten el que menys necessiten és la nostra presència i, tot i això, s'hi munten campaments en nom de la ciència, i s'hi organitzen visites turístiques, que aquest estiu hauran portat gent a gaudir-hi en les seves vacances; i sí, ens els mirem bocabadats perquè és un món ple de sons, llum i colors que no coneixem i ens atrau.

Tot i això, és com fer una visita a un zoològic i pensar que els animals estaran més bé allà dins si els protegim de les adversitats que els poden afectar, però si els mirem als ulls ens estan dient el que succeeix quan intentem controlar qualsevol vida salvatge.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem