Qui s'ha mirat les cartes als Reis Mags

Entre Patrulles Canines i altres productes, preveuen durant la setmana anterior a Reis un creixement de vendes d’entre el 4 i 5%

Llegeixo en un mitjà local que la Patrulla Canina, que no tinc ni idea de què és, és el més demanat pels nens santcugatencs als Reis Mags. La notícia m’ha estranyat, ja que se suposa que allò que demanen els nens només ho saben els qui han de portar els regals, és a dir, el Reis.

He estat temptat de fer gestions per saber a quina autoritat podria portar una demanda per violació de correspondència, ja que, com hom sap, el secret de la correspondència és un dret constitucional. Finalment he desistit perquè m’he imaginat que sobre aquest afer deu haver-hi un buit legal i, per tant, em farien anar d’Herodes a Pilats abans de donar-me una solució. Si és que me la donen.

De fet, si he de ser sincer, el que m’ha fet desistir són les declaracions d’alguns comerciants de la ciutat. Diuen que, efectivament, la joguina en qüestió és la més venuda. La qual cosa, d’altra banda, m’ha generat encara més neguit. Per què els Reis Mags, que de ben segur hauran de lliurar Patrulles Canines a dojo, ja que és més que probable que aquesta demanda local sigui bastant general, haurien de comprar-les a Sant Cugat, podent fer-ho directament al fabricant, que els sortiria més barat? Realment, no tinc resposta per a això.

Sigui com sigui, els comerciants locals es mostren bastant satisfets de com han anat les coses. Entre Patrulles Canines i altres productes, preveu durant la setmana anterior a Reis un creixement de vendes d’entre el 4 i 5%, se suposa que respecte del que van vendre la temporada passada. Això sí, diuen que estan cansats. Que no han tingut cap dia de descans des de principis de desembre.

El president de Sant Cugat Comerç diu que no es ven més per tenir més dies festius oberts. De la qual cosa dedueixo que l’augment previst no és degut a aquest augment de dies, sinó al fet que la gent ha comprat més. O potser els Reis. En definitiva, em quedaré amb el dubte de si les coses han anat millor, comercialment parlant, perquè estem sortint de la crisi, com diu el neoliberalisme optimista, o si és que la Patrulla Canina ha trencat totes les previsions. Qui té la resposta? Els Reis, sens dubte.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem