Sra. Solé no agafi el rave per les fulles

En democràcia es pot discutir qualsevol plantejament, però per a fer-ho també amb el seu, haurà de començar per creure en ella

Entenem que cadascú explica la fira segons li va, però el que no tolerem és que es pretengui fer passar a la víctima pel botxí.

Els polítics hem d'acceptar la crítica, però no l'amenaça ni l'insult que no tenen cabuda en democràcia, on el debat d'idees suposa el respecte mutu, l'acord de voluntats i l'imperi de la llei.

Cinisme, Sra. Solé, és el que gasta vostè quan ens "penja el sant benet" de responsables de la crispació a Catalunya, quan són vostès els que han estat sembrant la discòrdia a la societat catalana dividint-la entre bons i dolents i justificant qualsevol bretolada per defensar el seu Procés.

La veritat és que només la nostra Seu al carrer de Sant Maria ha rebut més de 40 atacs, accions covardes, realment feixistes que pretenien ser considerades llibertat d'expressió i que el fanatisme de què fan gala els joves independentistes. Sra. Solé, l'hauran après de vostès, no de nosaltres.

Durant molt temps han anat creant a Catalunya una il·lusió d'impunitat. No importava l'ús de la violència, la coacció o l'adoctrinament a les aules perquè ningú pot aturar la voluntat d'un poble. Tot es justifica per tal de derrotar als "dolents", que no tenen drets.

Sabem que la seva història victimista és fruit del nerviosisme que els hi produeix constatar la fi del seu Procés que després d'anys d'esperpèntic espectacle cueja amb les ocurrències de l'extrema esquerra, i no volen adonar-se que els catalans ja hem decidit seguir el camí de la convivència i el progrés.

En democràcia es pot discutir qualsevol plantejament, però per a fer-ho també amb el seu, haurà de començar per creure en ella.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem