“Un paisatge en la cassola”

' L’alimentació conscient pretén ser transversal, proposant crear un marc clar perquè la societat entengui els principis que sustenten una alimentació saludable i sostenible per a l’ambient'

L’alimentació conscient és una iniciativa/estratègia de posicionament de Creu Roja amb relació a alimentació, l’objectiu principal de la qual és fomentar una alimentació saludable en la població en base dels pilars del coneixement, la sostenibilitat i la salut. L’alimentació conscient pretén ser transversal, proposant crear un marc clar perquè la societat entengui els principis que sustenten una alimentació saludable per a si mateix i sostenible per a l’ambient.

Un paisatge en la cassola és una sèrie documental de Creu Roja Espanyola per a fomentar una alimentació conscient en la societat. Aquesta és una oportunitat de donar a conèixer el fabulós ecosistema gastronòmic que té Espanya a través dels seus cuiners i cuineres, i del sector primari, recorrent cadascuna de les 19 comunitats i ciutats autònomes, presentant 19 aliments i productes representatius de la gastronomia de cada lloc.

Creu Roja a Sant Cugat del Vallès- Rubí -Valldoreix

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?