Batut de plàtan i maduixa
Posa en una batedora un got de llet pot set sencera, semidesnatada o desnatada, un plàtan i cinc maduixes i deixa que es liqüí.
Si els ingredients els poses prèviament a la nevera els tindràs frescos, si no pots afegir uns glaçons al combinat.
Batut de préssec i llima
Per aquesta recepta haurem de posar en una batedora sis préssecs, siguin de vinya o d’aigua, el suc de dues llimes, 400 ml de llet.
Una vegada els ingredients s’hagin mesclat homogèniament s’hi pot posar sucre o algun endolcidor al gust.
Poma, maduixes i beguda de soja
En aquest cas farem servir quatre pomes golden pelades, uns 200 g de maduixes, el suc de dues taronges i 400 ml de beguda de soja.
Idealment el millor és deixar tots els ingredients a la nevera per prendre’l ben fresquet, després de fer-lo.
Espumós de plàtan i xocolata
En un got de batre s’ha d’introduir uns 300 grams de gelat de xocolata, pot ser negre o amb llet, depenent de les predileccions de cadascú.
Afegirem un got de llet i un plàtan i ho batrem.
En aquest cas no cal afegir més sucre, ja que el gelat ja en porta.
Cogombre, pastanaga i api
Posarem a batre un cogombre, dues pastanagues i una branca d’api. Tot net i pelat.
Perquè quedi un combinat homogeni i lleuger, li afegirem mig got d’aigua freda.
Aquest suc té un poder hidratant important i a més aporta diversos nutrients.
Mix de fruites
Els sucs i batuts accepten una gran varietat de possibilitats, en funció de les nostres predileccions.
Amb una base de suc de taronja podem afegir infinitat de combinacions: préssec, maduixes, plàtans, pomes, peres, kiwis.
Si estan ben madurs no necessitaran sucre.