Aquesta època de l’any és de les meves preferides i no només pel clima, sinó per la varietat de fruita, que ja cansa tanta poma. Així que aprofitant una fruita de temporada tan bona com la maduixa, m’he posat el davantal i mans a la farina!
Ingredients: 2 massa brisa, 1kg de maduixes, 200g de sucre i 45g de Maizena.
Intruccions
1. Netegem i tallem les maduixes a trossos. Un cop tallades, les posem en un bol amb el sucre i la Maizena i la deixem macerar com a mínim 40 minuts.
2. Estirem la massa, folrem un motlle rodó i la punxem amb una forquilla. A sobre posem les maduixes ja macerades. Amb la massa brisa sobrant, fem tires intentant que ens quedin bastant iguals.
3. Un cop fetes les tires, col·loquem les tires verticals i anem entrellaçant les horitzontals. Ara només cal posar-ho al forn fins que estigui daurat.
4. Si voleu que la massa quedi brillant en lloc d’opac, el que podeu fer és pintar-la amb ou quan la massa comenci a daurar-se.